Delftse Beach Competitie
Punch | Kratos | Delta

Deze zomer is er in samenwerking met TU Sport & Cultuur een laddercompetitie opgezet via de site laddercompetitie.com. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Na aanmelding kun je zelf teams uitdagen of uitgedaagd worden, en kun je vervolgens met je tegenstander afspreken wanneer je de wedstrijd wilt spelen en hoe lang je deze wedstrijd wilt laten duren. Vervolgens alleen even invullen wie gewonnen heeft, en er kan weer opnieuw uitgedaagd worden. Meedoen? Lees dan hier onder hoe je je kunt aanmelden.

 

Instructies aanmelden:

 1. Ga naar https://www.laddercompetition.com/nl en registreer je als nieuwe gebruiker.
 2. Vul je profiel met de juiste gegevens en een leuke foto van jezelf.
 3. Ga naar <Vind Competities> en zoek naar de competitie waaraan je mee wilt doen. Hieronder vind je de gegevens van de drie verschillende competities (heren, dames of mix). Het makkelijkst is om te zoeken via de <Organisatie Code> zoals hieronder genoemd.
 4. Als je je voor een competitie aanmeldt, kom je eerst op een lijst met nieuwe aanmeldingen te staan. Als vervolgens je beachmaatje zich ook aanmeldt, kan hij/zij jou uit die lijst als partner kiezen. Het is dus handig om je ongeveer gelijktijdig aan te melden, zodat jullie elkaar eenvoudig kunnen kiezen als beachmaatjes.
 5. Vanaf dat moment worden jullie in de piramide opgenomen en kunnen jullie teams die boven je staan gaan uitdagen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt en ook aan meerdere competities tegelijk.
 6. Download ook de APP van laddercompetitie om handig de competities in te zien waaraan je meedoet en uitslagen door te geven.

 

Herencompetitie
Naam: Delftse Zomer Beachpiramide – heren
Organisatie Code: 015heren

https://www.laddercompetition.com/nl/ladder/a6a9d2a696d2842d91cbdb62d03ae3d8

Damescompetitie
Naam: Delftse Zomer Beachpiramide – dames
Organisatie Code: 015dames

https://www.laddercompetition.com/nl/ladder/5dc487946472730a8614070a9867c8a3

Mixcompetitie
Naam: Delftse Zomer Beachpiramide – mix
Organisatie Code: 015mix
https://www.laddercompetition.com/nl/ladder/70454ebfac8d48833348642b48de5d46

 

Regels competitie:

 • Iedereen mag deelnemen aan de competitie. Je schrijft je in als team. Mocht je ingeschreven beachpartner niet kunnen, dan is het toegestaan om een invaller te regelen.
 • Alle wedstrijden mogen op het sportcentrum gespeeld worden. Indien één van de teams lid is van Kratos Free Beach of van VVV Delta, mag de wedstrijd ook op de beachvelden daar gespeeld worden.
 • De velden worden op geen van de drie locaties gereserveerd voor de competitie, zodat teams zelf hun wedstrijden in kunnen plannen.
 • Als je een wedstrijd van de competitie wilt spelen, dien je rekening te houden met andere teams die ook op de velden willen spelen. Het meedoen aan de competitie geeft geen voorrang op andere teams die aan het beachen zijn.
 • Je houdt verder rekening met de regels die op dat moment bij de vereniging gehanteerd worden. Als het bijvoorbeeld gebruikelijk is om na elke gespeelde set een ander team op het veld te laten spelen, dan respecteer je die regel.
 • Je regelt zelf dat je kunt spelen en een bal.
 • Je kunt alle teams uitdagen die in de piramide één rij boven je eigen positie staan. Als je niet weet te winnen van een team dat boven je staat, kun je deze niet direct opnieuw uitdagen. Dan zul je een ander team uit moeten dagen of moeten wachten tot een ander team eerst tegen het team heeft gespeeld waar je niet van hebt kunnen winnen.
 • Als je een verzoek van een team krijgt om te spelen reageer je zo snel mogelijk om een datum af te spreken. Als de uitslag na 7 dagen niet is doorgegeven dan verlies je automatisch de wedstrijd.
 • Je spreekt voordat je begint met spelen met je tegenstander af hoeveel sets van hoeveel punten je speelt. Bijvoorbeeld Best of Three met een eventuele derde set tot 21 punten. Dit kan ook afhankelijk zijn hoeveel anderen er willen spelen, dus als het druk is op de velden wellicht maar 1 set tot 21.